Despre RedCrin

cover

Nume: Alina S.
Nickname: killercat, RedCrin, Zalysa and more
Data Nasterii: 1990-06-19 Gemeni
Pasiuni: web development, web design, programare, design, leadership
Motto: “Nu exista nimic care sa nu poti sa fii, sa faci sau sa ai”

Acest blog l-am deschis in urma cu 5 ani(2010), am tot schimbat domeniul, dar acum sunt hotarata sa il las pe redcrin.com si sa scriu articole interesante. Prima versiune: allyna.hi2.ro.

Am inceput sa scriu primul meu cod HTML inca de pe la varsta de 15 ani aveam un website pe Piczo [era un fel de HI5 sau facebook al vremurilor noastre – diferenta o facea posibilitatea crearii paginilor asa cum doresti tu] (http://crazy-x-cool.goodforum.net/ – www.CraZi-X-CooL.piczo.com), pacat ca nu am pastrat un print screen era chiar dragut – mult sclipici – 😀

Sunt extrem de pasionata de web design, standarde web și experiența utilizatorului(UX). Imi place sa ajut clientii sa isi imbunatateasca/dezvolte ideile care le au despre proiectul lor, pentru ca fiecare proiect al meu să fie unic prin creativitate si design.

Sa nu uit imi place foarte mult si psihologia, tot ce tine de spiritualitate(suflet), descoper/experimentez zilnic “lucruri noi”. Voi publica multe articole despre psihologie, spiritualitate, energie … sper sa va placa si sa fiti deschisi la orice. De asemenea in categoria tutoriale voi adauga macar doua articole pe saptamana.

Am cunostinte solide in Photoshop, HTML5, CSS3, jQuery, MySQL, PHP, WordPress, YII Framework (5 ani exeperienta in domeniu). Lucrez de cateva luni la Gameloft ca PHP Developer. In timpul liber imi place sa ma joc sau sa lucrez la proiectele care le primesc de la cunostinte, eventual cereri primite de pe site-ul WebFrog.ro

Cum ma vad peste 5 ani?

1. O carte publicata: “FRONT-END DEVELOPER PENTRU INCEPATORI” pentru a ajuta si alti web developers sa se poata dezvolta usor, asa cum am primit si eu ajutor si sunt foarte recunoscatoare tuturor (Tedi, Marius B., AngelHotSoft (Marius & Cristi) si Mama 😀 sa nu uit sa o trec ca este foarte geloasa).

2. 13stele – Un portal pentru Romania sau international care va contine pe putin 7 site-uri. (Complicat nu vreau sa dau detalii pana nu finalizez ceva 😀 ) si simt ca am nevoie de inca 2-3 persoane in echipa (este un proiect mare)

3. Familie, casuta, liniste, dezvoltare ca Team Leader si multe colaborari 😀

Voi ce proiecte indraznete aveti pentru urmatorii 5 ani?