O poveste

O poveste by Deea

A fost o data o fata adorata de toti…iubita si invidiata in acelasi timp
,avea tot ce isi dorea dar…totusi simtea ca ii lipseste ceva.Pana intr-o dimineata cand intra in sala de curs si il zareste pe el,se indragosti intr-o secunda fara sa isi dea seama.El avea pe altcineva si o iubea pe aceea…
Fata nu isi dadea seama de ce este trista,ca nu isi dadea seama ca il adora pe el,ea credea ca inca il iubeste pe celalalt.
La facultate nu lipsea la nici un curs deoarece simtea o nevoie acuta sa il vada pe el.Intr-o zi au plecat impreuna spre casa ,aveau aceeasi directie.
Au vorbit multe, cand sa se desparta fata a prins curaj si i-a cerut numarul de telefon fara sa isi dea seama ce face,el i-a zambit si a zis ca i-l da cu mare placere.Fata si-a dat seama deabia cand a ajuns acasa,a realizat cand citea o frumoasa poveste de dragoste.In timp ce citea isi imaginea ca era cu el, fata isi dadu seama cu stupare ca nu se mai gandea la celalat deloc,ca nu ii mai pasa de celalalt.Incepuse sa nu il mai sune si daca vorbea cu el ii povestea numai de colegul ei brunet cu ochii verzi-albastri,iar el normal fara sa spuna era gelos.

A doua zi fata prinse curaj si i-a spus celei mai bune prietene ale ei,dar prietena nu a pastrat secretul si i-a spus lui.
Acesta uimit s-a dus la ea si a intrebat`o ,iar ea cu lacrimi in ochi i-a spus ca este adevarat.
El atunci a ramas blocat si o privea cum ii curgeau lacrimile pe obrajii ei catifelati,dar nu a zis nimic si a iesit din biblioteca.
Din ziua aceea o ocolea pe fata ,nu mai vorbea cu ea si asa s-a terminat anul intai.

In vacanta pe care au avut-o fata si-a gasit pe altcineva,dar tot la brunetul ei ii era gandul, tinea la baiatul cu care era acum dar totusi noapte inca mai visea la brunetul ei.
Cand a inceput anul al doilea fata deja il uitase pe brunet,dar el simtea ca nu mai poate trai fara ea,asa ca baiatu s-a dus la ea si i-a spus ,dar ea era in pregatiri pentru nunta.Fata i-a spus ca este prea tarziu,il iubeste dar nu il poate parasi acum pe viitorul ei sot,atunci el a plecat departe ,multi spun ca s-a calugarit , nu a mai putut iubi niciodata .

Ea la doi ani dupa casatorie a dat divort si s-a dus sa il caute pe brunetul ei din vis,dar nu il mai gasi.
Fata simtea ca nu mai poate .

Sfarsit emo :

Intr-o seara traversa repede strada si a lovit-o o masina ,soferul era chiar el,era brunetul.Ea a murit in seara aceea.El a ajuns intr-un sanatoriu deoarece o vedea zilnic.

Sfarsit happy:

Intr-o seara traversa repede strada si a lovit-o o masina ,soferul era chiar el ,era brunetul.A luat-o repede a dus-o la spital dar fata avea amnezie.Brunetul cand a aflat a jurat ca o s-o faca sa se indragostesca de el.

Sfarsit!

You may also like...