World of Warcraft

Nu putea sa lipseasca vechiul meu prieten “World of Warcraft” ! Zic vechi deoarce il joc de la 16 ani si inca nu m-am saturat de el.

De ce il joc?

Simplu … (acum urmeaza amintiri din copilarie)

Am inceput pe un server privat, am jucat timp de o luna sau doua pana am ajuns sa am cele mai bune iteme (se dadea reset la nivel 100 si castigai un item custom – trebuia sa faci vreo 6 reseturi). Tin minte ca se juca mama cand eram la scoala, mie nu imi placea … i-am si zis: “ce e prostia asta de joc”, dar cand am descoperit cate poti face in joc, nu l-am mai lasat.
Toti jucatorii de pe server erau ca doua “familii”: Aliance vs Horde, aveau peste 20 ani majoritatea la facultate (eu cea mai mica si singura fata). 😀 GM-ii(Game Mater) organizau evenimente de PVP cam o data pe saptamana.
Tocmai ce imi luasem si eu ultimul item de reset(eram FULL simteam PUTEREA *CRAZY*) se organiza un event de PVP.
Au participat vreo 10, s-au creat 5 echipe si cine castiga se batea cu urmatoru si tot asa. I-am batut pe primii, erau mai mici decat mine, nu imi faceam probleme eram MAGE FIRE. Am ajuns in finala cu cel mai bun jucator de la HORDE – Hunter cu iteme de warrior 😀 . Ghici ce: L-AM BATUT. Toti au ramas uimiti, nimeni nu se astepta. Hunter-ul s-a simtit umilit, toti radeau de el ca l-a batut o fata, era si destul de increzut inainte.

Admin-ul servarului de WOW s-a schimbat si ne-am mutat toti pe alt server, la scurt timp dupa asta am devenit GM(Jupiter) … a fost distractiv (recunosc aveam absente multe in liceu).

De cativa ani joc pe original -> Realm Maghteridon, sa ma laud si e putin cu toate caracterele mele, contul este inactiv nu am timp sa ma joc, dar voi reveni cand apare Legion.
Zalysa Mage

WoWScrnShot_102415_203237

Activarea contului cam scumpa, 60k gold, dar ii faci rapid intr-o luna daca ai doua carcatere nivel 100.

Jocul este destul de acceptabil la pret daca lucrezi sau iti permiti, in jur de 320 lei (in functie de ce oferte prinzi – sa verifici mereu ALTEX/Flanco/eMag). Timp sa ai sa joci.
Platesti 210 lei pe joc (ai o luna game time si un BOOST de nivel 100) plus 100 lei pentru urmatoarele 2 luni de game time.

Joc World of Warcraft Battlechest 5 pentru PC – 48 lei
WOW Legion + 100 Level Boost 159 lei
Cartela prepaid 60 de zile World Of Warcraft PC – 103 lei

Te provoc la un DUEL! 😀

You may also like...